Vanaf nu direct afrekenen bij Beslist.nl

Het grootste online winkelcentrum van Nederland maakt het vanaf dinsdag 13 augustus mogelijk om producten direct bij Beslist.nl af te rekenen, zo kondigde het bedrijf vorige week aan. Webwinkels kunnen zich vanaf nu aanmelden voor de introductiefase. Beslist.nl zal in eerste instantie webwinkels 1 voor 1 aansluiten, een vereiste voor aansluiting is dat de betreffende webshop een certificaat heeft van Thuiswinkel.org of Webshop Keurmerk.

Hoe werkt het?
De bezoeker plaatst 1 of meerdere producten van verschillende webwinkels in zijn winkelmand, gaat akkoord met de voorwaarden van Beslist en die van de betreffende webshop en rekent deze direct af (momenteel alleen iDeal mogelijk, later volgen andere betaalmethodes). De webwinkel wordt ingelicht over de bestelling en stuurt vervolgens de producten naar de klant en krijgt het orderbedrag via Beslist uitbetaald. De kosten die hiervoor worden gerekend zijn € 0,99 per product.

Met ruim 400.000 bezoekers per dag, 8000 aangesloten webwinkels en meer dan 21 miljoen producten is Beslist.nl erg interessant voor elke webshop interessant als extra verkoopkanaal. Wilt u uw webshop ook aanmelden en hiermee uw omzet vergroten? Neem dan contact met ons op! BigBridge heeft de nodige ervaring en kan voor u een Magento datafeed realiseren en uw webwinkel aansluiten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.