Eerste pakkettenautomaat PostNL in Almere

Bram van der Wal
Eigenaar / Project manager

Vanaf komende donderdag kunnen consumenten hun bestelde producten voortaan 24 uur per dag, 7 dagen per week afhalen in de ‘pakkettenautomaat’ van PostNL. Op dit moment is dit alleen nog mogelijk in Almere, maar PostNL heeft al aangegeven dat bij een positieve ontvangst de automaten ook in andere steden zullen verschijnen.

Deze nieuwe manier van bezorgen is in het leven geroepen doordat steeds meer consumenten overdag niet thuis zijn en hun pakketjes op een moment willen afhalen wanneer het hen uitkomt. Een aantal webwinkels waaronder Bol.com, Wehkamp, Bijenkorf en ook grootgrutter Albert Heijn bieden deze manier van ‘bezorgen’ momenteel al aan, zij maken gebruik van afhaalpunten in winkels en tankstations.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bram van der Wal
Eigenaar / Project manager
Als projectmanager ben ik verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen het bedrijf. Door efficiƫnte planningen en op de juiste momenten contact met klanten zorg ik voor een goede ondersteuning tijdens het hele project en daarna. Benieuwd waarin BigBridge en Magento het verschil maken? Neem contact op