Magento 2 bèta-versie uitgebracht

Bram van der Wal
Eigenaar / Project manager

Onlangs is de eerste (en langverwachte) bèta-versie van Magento 2 uitgebracht. In het vierde kwartaal van 2015 wordt de definitieve versie verwacht en kunnen webwinkels in principe al upgraden.

Het is echter nog niet aan te bevelen om dit nu al te gaan doen vanwege het feit dat externe partijen zoals Buckaroo of PostNL ook hun extensies moeten herschrijven om te kunnen gebruiken in Magento 2.

Op zoek naar een Magento webshop?

Neem contact op

of bel: 024-7009771

Magento 2 is vanaf de grond af aan opnieuw opgebouwd en daardoor niet backwards compatibel met oudere versies. Het is dan ook geen upgrade van versie 1.9, maar kan gezien worden als een compleet nieuw product wat naast de oudere 1.x versies bestaat. Wees gerust! Magento heeft al aangegeven de huidige versies nog 3 jaar te ondersteunen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bram van der Wal
Eigenaar / Project manager
Als projectmanager ben ik verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen het bedrijf. Door efficiënte planningen en op de juiste momenten contact met klanten zorg ik voor een goede ondersteuning tijdens het hele project en daarna. Benieuwd waarin BigBridge en Magento het verschil maken? Neem contact op