Magento nieuwsbrieven versturen

Magento biedt standaard de mogelijkheid om nieuwsbrieven te versturen, zeker wanneer u niet al te veel eisen stelt aan uw e-mailmarketing campagnes is dit prima te gebruiken.

Er kleven wel een aantal grote nadelen aan, die het overwegen van een professionele oplossing zeker de moeite waard zijn! Zo kunt u maar één maillijst per webwinkel aanmaken en is het daardoor niet mogelijk om uw abonnees in groepen te verdelen, bijvoorbeeld op interesse of geslacht. Nog een nadeel is dat u afhankelijk bent van uw eigen webserver voor het versturen van de e-mails. Vaak is dit gelimiteerd tot 100 berichten per uur, waardoor het erg lang kan duren voordat iedereen uw nieuwsbrief heeft ontvangen.

Magento Mailchimp koppeling

De module van Ebizmarts is de ideale oplossing om uw e-mailadressen vanuit Magento naar Mailchimp te kopiëren en uw nieuwsbrieven te beheren. De koppeling maakt gebruik van de Mailchimp API en ondersteunt verschillende maillijsten en groepen. De extensie is geschikt voor alle recente Magento versies.

Enkele voordelen van Mailchimp:

  • Ondersteunt meerdere maillijsten, handig wanneer u meerdere webwinkels heeft
  • Ondersteunt groepen op basis van bijvoorbeeld interesse of geslacht
  • Dubbele opt-in ondersteuning
  • Integratie met Google Analytics
  • Integratie met ECommerce 360
  • Ondersteunt synchronisatie van Magento naar Mailchimp en vice versa
  • Geschikt voor Magento community edition versie 1.4.2, 1.5, 1.6, 1.6.1, 1.6.2.0, 1.7

Met een gratis Mailchimp account heeft u de mogelijkheid om maximaal 2000 abonnees en totaal 12.000 e-mails te versturen. U kunt uw verstuurde nieuwsbrieven vervolgens via alle beschikbare rapportages en tools die het pakket biedt analyseren en verbeteren om uw succes te vergroten!

BigBridge heeft inmiddels bij vele klanten deze integratie gerealiseerd. Bent u ook benieuwd geworden naar de voordelen van een professionele nieuwsbrief oplossing? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag verder!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.