Magento WordPress integratie

Magento is momenteel een van de betere en meest succesvolle e-commerce pakketten om een succesvolle webshop mee te starten, dat is niets nieuws! Toch zijn er ook een aantal zaken die niet standaard in het pakket zitten, maar gelukkig vrij eenvoudig te installeren zijn.

Een pakkend voorbeeld hiervan is het ontbreken van een goed en makkelijk te beheren blog. Wanneer u enkele statische pagina’s gebruikt dan is dit niet erg. Plaatst u regelmatig nieuwtjes, acties of productgerelateerde artikelen dan loopt u al snel tegen de beperkingen aan van de standaard CMS functie. In dat geval kunt het beste van 2 werelden combineren! Aan de ene kant gebruikt u Magento als e-commerce pakket en aan de andere kant het wereldwijd geprezen systeem wat zich uitermate goed leent om een blog mee bij te houden: WordPress.

Magento en WordPress onder 1 dak?

Dat kan! WordPress laat zich eenvoudig installeren binnen Magento. Ook wanneer u een Magento multi-store heeft ingericht is integratie mogelijk. U kunt dan uw artikelen voor verschillende stores plaatsen of een blog in meerdere talen schrijven.

Daarnaast is een blog van toegevoegde waarde voor de zoekmachines. Zeker wanneer u met enige regelmaat uw blog op de juiste manier aanvult kan dit een positieve bijdrage leveren aan verbetering van uw posities in bijvoorbeeld Google.

Meer dan 25.000 webshop eigenaren gingen u voor!

De meest belangrijke voordelen van een integratie zijn:

  • Eenvoudige installatie, geen core-aanpassingen nodig
  • Integratie van een bestaand WordPress blog is mogelijk met behoud van URL’s
  • Een blog in dezelfde lay-out als de shop of een eigen design? Het is aan u!
  • Koppel producten in Magento eenvoudig aan WordPress artikelen
  • Beheer uw blog vanuit uw Magento back-end
  • Automatische RSS feeds en Google XML sitemaps
  • Voeg uw eigen META titels en omschrijvingen toe (SEO)

Enkele voorbeelden

BigBridge heeft deze integratie meerdere malen succesvol toegepast, bekijk de projecten die nu al gebruik maken van WordPress en Magento!

  • BijSmaak, een naadloze integratie tussen webshop en blog
  • Drankgigant gebruikt een basisoplossing om nieuws en artikelen te kunnen promoten
  • Applepiepieces heeft een weblog met een eigentijds ontwerp, gericht op de doelgroep

Bent u overtuigd van de voordelen die een blog voor u kan betekenen en zoekt u een partner die dit zonder problemen voor u realiseert? Neem dan contact met ons op!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.