OroCRM, een krachtig CRM te gebruiken met Magento

Vorige week is de eerste Release Candidate van OroCRM uitgebracht. Dit krachtige pakket is ontwikkeld door dezelfde ontwikkelaars die ook verantwoordelijk zijn voor het succes van Magento. Het idee achter OroCRM is het kunnen inspringen op de groeiende vraag naar een volwaardig open-source CRM voor e-commerce platformen. Interessant is het feit dat er een integratie met Magento mogelijk is.

orocrm

Een voordeel van de integratie met Magento is het kunnen segmenteren van je online klanten. Op basis van aankoopgedrag, geslacht of leeftijd kun je gericht acties bedenken voor deze specifieke groep klanten!

Achtergelaten winkelwagens betekent in de meeste gevallen dat een klant ergens in het afrekenproces afhaakt. Met OroCRM kun je heel eenvoudig deze niet-afgeronde bestellingen opvolgen en je klant er van te overtuigen alsnog de bestelling te plaatsen. Over het algemeen is dit een zeer goede methode om je conversie te verhogen.

Specifiek voor Magento staan er nog een aantal leuke updates op de planning! Denk hierbij aan een chatfunctie en een ticketsysteem. Gezien de goede recensies van grote bedrijven lijkt OroCRM een blijvertje te zijn, zeker in combinatie met een Magento webwinkel.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.