Update: Ernstig lek gevonden in Magento

Uw Magento webshop loopt ernstig gevaar door een riskant beveiligingslek!

Magento Commerce heeft geconstateerd dat er een ernstig beveiligingslek zit in alle Magento versies van 1.4.0.0 t/m 1.7.0.1. Daarom heeft Magento voor alle versies een patch uitgebracht om dit lek te dichten.

Het beveiligingslek kan op 2 manieren worden verholpen:

A: Door het uitvoeren van de juiste patch voor uw Magento versie.

B: Door het upgraden van uw Magento webshop naar versie 1.7.0.2 *.
* Indien u gebruik maakt van een verouderde Magento versie tot Magento 1.6.2.0 is upgraden ten zeerste aanbevolen. U dient dit echter nooit zelf te doen. Indien gewenst verzorgen wij dit graag voor u, neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Om wat voor lek gaat het precies?

Het gevonden lek zit in de Zend XML-RPC functionaliteit, het lek stelt kwaadwilligen in staat gegevens uit uw webshop te achterhalen waaronder wachtwoorden en databasegegevens.

Alle Magento gebruikers wordt dan ook dringend geadviseerd per direct actie te ondernemen zodat dit lek gedicht wordt. U kunt alle informatie en de beschikbare oplossingen vinden op de website van Magento Commerce.

Bent u van dit beveiligingslek op de hoogte maar weet u niet hoe u dit probleem zelf kunt oplossen?

BigBridge biedt alle Magento gebruikers aan dit lek kosteloos te dichten. Wij voeren deze fix dus graag voor u uit door het implementeren van de juiste patch. Uiteraard verplicht u dit verder tot niets.

Dit aanbod geldt voor alle Magento gebruikers en niet alleen voor onze eigen klanten!

Wilt u gebruikmaken van deze gratis service? Maak dan gebruik van onderstaand formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

[contact-form-7 id=”1181″ title=”Contactformulier Zend Security Patch 06-07-2012″]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *