Magento e-commerce design

“Magento e-commerce designs gemaakt voor conversie

Een doordacht e-commerce design is de basis van het uiteindelijke succes van uw webshop. Wij zorgen ervoor dat een webshop de juiste aansluiting vindt bij uw doelgroep en bezoekers weet om te zetten in kopers.

 

Perfecte weergave op elk apparaat

pom-screen

Een conversiegericht Magento design is de basis van het uiteindelijke succes van uw webshop. Het design van uw webshop is bepalend voor de online beleving en stuurt het aankoopproces. Een professioneel Magento design sluit aan bij uw doelgroep, is conversiegericht en verleidt bezoekers op meerdere manieren om tot aankoop over te gaan.

Bigbridge ontwikkelt Magento webshops op basis van doordachte maatwerk responsive designs. Een responsive design zorgt voor een perfecte weergave op elk apparaat, ongeacht of uw bezoeker binnenkomt via een smartphone, tablet, laptop of desktop PC. Mobiele bezoekers zijn goed voor meer dan 50% van uw traffic. Daarom is belangrijk deze bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en te converteren. Onze e-commerce designers hebben alle kennis in huis en zorgen ervoor dat uw webshop op elk apparaat optimaal wordt weergegeven.

 

 

Optimale gebruikerservaring en de juiste merkbeleving

Bij BigBridge zijn we ervan overtuigd dat een doordacht e-commerce design aan de basis staat van het uiteindelijke succes van uw webshop. Ook uw webshop heeft een unieke propositie en zal daarom in alle opzichten, zowel qua gebruikerservaring als technische mogelijkheden de juiste aansluiting moeten vinden bij uw doelgroep.

Onze Magento e-commerce designers hebben alle kennis in huis om een doordacht design te ontwikkelen wat aan de hoogste eisen voldoet. Bij BigBridge ontwerpen wij uw Magento webshop zo dat deze naadloos aansluit bij uw doelgroep en gericht is op het behalen van een uitstekende conversie.

Verhoog de conversie door een design upgrade

In veel gevallen kan de conversie van bestaande Magento webshops aanzienlijk worden verbeterd door gebruik te maken van een design upgrade. Wij onderzoeken webshops op zwakke punten in het design en verbeteren deze waar nodig. Het resultaat is een conversiegericht design dat leidt tot meer omzet.