Magento e-commerce optimalisatie

“Voorop blijven lopen door te innoveren”

De e-commerce branche is sterk onderhevig aan verandering en als webshop eigenaar zult u dan ook constant moeten innoveren om maximale resultaten te behalen. Magento e-commerce optimalisatie zorgt ervoor dat uw webshop op alle belangrijke punten zoals snelheid, conversie en het verbeteren van de customer journey wordt geoptimaliseerd. Magento e-commerce optimalisatie is een continu proces waarbij wij de performance en conversie van uw webshop structureel verhogen.

Doorontwikkeling op basis van vaste uren

Om ervoor te zorgen dat u voorop blijft lopen in de markt, en uw webshop wordt voorzien van de beste technieken biedt BigBridge u de mogelijkheid gebruik te maken van vaste uren voor ontwikkeling. Deze uren kunnen flexibel worden ingezet voor het verder doorontwikkelen en optimaliseren van uw webshop.

Het voordeel van het gebruik van vaste uren per maand is dat wij deze uren standaard voor u reserveren in onze planning. Hierdoor kunnen werkzaamheden altijd binnen afzienbare tijd worden uitgevoerd en krijgt u bovendien voorrang in onze planning. Op deze manier blijft uw webshop continu voorzien van de beste technieken en zorgen we samen voor een optimaal resultaat.

Het optimaliseren van processen binnen Magento

Door het optimaliseren van processen binnen Magento zoals het automatiseren van datastromen kan vaak veel tijd worden bespaard. Naarmate webshops beginnen te groeien in traffic en volume ontstaan er nieuwe wensen voor oplossingen waarmee de efficiency van bepaalde processen kan worden verbeterd. U kunt hierbij denken aan koppelingen met externe partijen, het inlezen van grote hoeveelheden data of het gebruik maken van interne of externe warehousing. Voor al deze scenario’s zijn veel oplossingen voorhanden waarover wij u graag adviseren.

BigBridge zet bezoekers om in kopers

BigBridge weet als Magento e-commerce specialist hoe we bezoekers om moeten zetten in kopers. Vaak zijn er met relatief kleine wijzigingen al grote winsten te behalen. Om te kijken hoe wij u concreet gaan helpen volgt er eerst een intake, op basis van deze uitkomst gaan wij voor u aan de slag. Daarbij kijken wij niet alleen naar uw webshop maar ook kritisch naar overige technische aspecten. Als alle verbeterpunten in kaart zijn gebracht starten wij het Magento e-commerce optimalisatie traject.