Magento snelheid optimalisatie

“Lange laadtijden zijn vanaf nu verleden tijd”

Onze Magento snelheid optimalisatie service zorgt voor ongekende snelheden. In minder dan 200 ms worden pagina’s geladen, zo zorgen wij voor een optimale gebruikerservaring en meer conversie.

Meer conversie door snelle laadtijden

webshop_ontwikkeling1Het is inmiddels algemeen bekend dat de snelheid van een webshop van groot belang is voor de gebruikerservaring. Magento snelheid optimalisatie is dan ook een zeer belangrijk onderdeel om de conversie van uw webshop te verhogen. Een snelle webshop zorgt voor de volgende voordelen: 

  • Meer conversie en minder afhakers
  • Verbeterde organische posities in Google
  • Meer pageviews per bezoeker
  • Een verbeterde gebruikerservaring

magento_optimalisatie1Het is dus zaak de concurrentie op alle vlakken voor te blijven en bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden. Een snelle webshop zorgt voor een lagere bounce rate en meer pageviews per bezoeker wat resulteert in een hogere conversie.

Bij BigBridge zijn we er dan ook van overtuigd dat Magento snelheid optimalisatie aan de basis moet staan van de conversie-optimalisatie strategie.

Om de beste resultaten te behalen optimaliseren wij Magento op alle fronten

Comprimeren HTML, CSS en JavaScript

Comprimeren HTML, CSS en JavaScript

Wij voeren een review uit op de front-end code volgens de laatste web standaarden. Om de beste laadtijden te bereiken zal de HTML, CSS en JavaScript worden gecomprimeerd.

Server optimalisatie voor een verbeterde performance

Server optimalisatie voor een verbeterde performance

Een goede Magento server inrichting is een must. In samenwerking met onze Magento hosting partners zorgen wij voor een optimale inrichting van de server en configuratie. Zo garanderen wij de snelste laadtijden.

Verwijderen van fouten in de CSS en JavaScript

Verwijderen van fouten in de CSS en JavaScript

Fouten in de HTML, CSS en JavaScript gaan enorm ten koste van de laadtijden. Na een uitgebreide review van de code worden deze fouten opgespoord en verwijderd.

Optimaliseren van de PHP code

Optimaliseren van de PHP code

Fouten in de PHP code worden door ons opgespoord en verholpen. Dit resulteert in minder database queries en een lagere belasting op de Magento server.

Optimaliseren van afbeeldingen

Optimaliseren van afbeeldingen

Productfoto’s worden automatisch ontdaan van onnodige metadata en gecomprimeerd tot een optimale bestandsgrootte.

Configuratie full page cache

Configuratie full page cache

Zodra alle overige onderdelen van Magento zijn geoptimaliseerd gaan wij gebruik maken van full page caching. Het resultaat: razendsnelle laadtijden van alle pagina’s.