Magento doorontwikkeling & support

Magento doorontwikkeling & support voor optimale prestaties

BigBridge helpt bij ondersteuning, doorontwikkeling en het adequaat verhelpen van problemen. Bij ons is uw webshop in vertrouwde handen.

Magento Certified support

Bij BigBridge hechten we veel waarde aan tevreden klanten en langdurige relaties. Daarom houdt onze ondersteuning niet op bij de oplevering van uw Magento webshop. Al onze developers zijn Magento Certified en voorzien u graag van uitgebreide en klantvriendelijke Magento support. Wij denken actief mee met onze klanten en werken continu aan de doorontwikkeling van webshops. We weten hoe belangrijk het is dat uw online activiteiten goed door blijven draaien en dat eventuele problemen snel en adequaat worden verholpen. Het leveren van professionele Magento support heeft bij ons de hoogste prioriteit omdat problemen met uw webshop directe omzetverliezen tot gevolg kan hebben. 

Magento support ook buiten kantoortijden (SLA)

Het kan natuurlijk gebeuren dat er zich technische problemen voordoen buiten kantoortijden. Dit soort problemen hebben vaak directe invloed op de conversie en daarmee de omzet van uw webshop. Ook op deze momenten zit ons team klaar om u te voorzien van adequate Magento support en zijn wij telefonisch bereikbaar. Wij gaan vervolgens direct voor u aan de slag om de problemen te verhelpen. Een geruststellend idee dat u ook in de avonden en weekend gebruik kunt maken van onze ondersteuning.

Magento 1 en 2 doorontwikkeling

Om voorop te blijven lopen in de markt en te zorgen voor continuïteit in processen, bezoekers en conversie is het belangrijk te blijven innoveren. Nieuwe technieken volgen elkaar zeer snel op en daarom heeft u een betrouwbare e-commerce partner nodig die u hiermee kan helpen.  BigBridge heeft veel succesvolle klanten waarvoor wij dagelijks Magento blijven doorontwikkelen. Zo zorgen wij ervoor dat onze klanten zich kunnen concentreren op hun business en klaar zijn voor verdere groei. Wij werken al vanaf 2009 met Magento 1 en ook met Magento 2 hebben wij ruimschootse ervaring. 

Heeft u speciale wensen qua functionaliteiten, moeten processen worden geautomatiseerd of loopt u tegen performance issues aan? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.