Wij zijn BigBridge

Magento & Shopware specialisten sinds 2009

Succesvol in e-commerce sinds 2009 en klaar om gezamenlijk jouw doelen te realiseren

BigBridge bestaat uit een team van gedreven e-commerce professionals. Wij ontwikkelen en optimaliseren Magento en Shopware webshops volgens de hoogste standaarden waarbij wij de visie van onze opdrachtgevers vertalen in succesvolle oplossingen.

Wij zijn opgericht in 2009 en streven langdurige samenwerking met zowel opdrachtgevers als partners na. Transparant werken, op tijd leveren en ontwikkelen volgens de hoogste standaarden zijn de kernwoorden van onze organisatie.

 

Waarom kiezen voor BigBridge?

Al onze developers zijn gecertificeerd en wij ontwikkelen uitsluitend vanuit ons eigen kantoor in Nijmegen. Wij staan garant voor stabiele oplossingen en streven naar maximale kwaliteit. E-commerce is onze passie en wij werken voor succesvolle klanten, hierbij zijn wij dagelijks verantwoordelijk voor duizenden transacties.

Door de visie van onze opdrachtgevers te combineren met onze kennis van e-commerce zorgen wij samen voor het beste resultaat.

Logo

“Deskundigheid & enthousiasme

De deskundigheid en het enthousiasme van BigBridge was duidelijk vanaf de eerste dag van samenwerken. Ook de complexere wensen waar wij behoefte aan hadden zijn na een gedegen advies uitstekend ontwikkeld. Support en meedenken over de mogelijkheden op het gebied van automatisering en e-commerce worden adequaat opgepakt en indien nodig kunnen we direct schakelen met de developers, dit ervaren wij als zeer prettig. Met duizenden bezoekers en honderden orders per dag is het belangrijk dat alles soepel en zonder problemen draait. Het team van BigBridge heeft ons hierin nooit in de steek gelaten en is daarin onze e-commerce partner die zorgt voor een uitstekende continuïteit van onze business.

Jurgen Bout - Drankgigant

Samenwerkingen voor het beste resultaat:

Magento Buckaroo Dealer4Dealer Hipex MultiSafepay Sooqr