Over ons.

Wij zijn Bigbridge. Een jong en enthousiast team dat samen de ultieme online winkelervaring voor onze klanten bouwt en onderhoudt. Ons kantoor staat in Nijmegen. De oudste stad van Nederland en omringt door bruggen die de stad verbinden met haar omgeving. Je raadt het al, daar komt ook onze naam vandaan.

neem contact met ons op

Bruggen bouwen.

Een brug betekent voor ons niet alleen letterlijk een overgang, maar staat ook symbool voor verbinding en eenheid. Twee belangrijke aspecten welke wij altijd nastreven, zowel met klanten als met onze medewerkers. We werken met een dynamisch team dat wordt gedreven door hun passie voor e-commerce.

Samen helpen we onze klanten op een vooruitstrevende manier hun online doelen te bereiken. Dit doen we door onszelf te zijn én te blijven, zonder flauwekul.

Onze Missie.

Rust en regelmaat voor iedere online ondernemer

Wij weten als geen ander hoe snel de e-commerce wereld verandert. Met onze technologische kennis en innovatieve oplossingen, brengen wij rust en regelmaat in het leven van online ondernemers. Digitale rust zorgt ervoor dat zij zich kunnen focussen op hun core business. Wij geloven dat dit aan de basis ligt van ieder online succes.

Onze Visie.

Wij definiëren met een toegewijd technisch team de nieuwe standaard voor e-commerce development

Bij Bigbridge streven wij ernaar om voorop te lopen in de industrie, stellen we nieuwe normen en proberen wij een bron van inspiratie voor anderen te zijn. Met ons team van experts en onze toewijding aan technologische innovatie, zijn we vastbesloten om de standaard in e-commerce development te bepalen en hiermee de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

Onze Kernwaarden.

1

Samen

We geloven in de kracht van teamwork, waar echte teamspelers elkaar versterken en iedere (technische) uitdaging samen overwonnen kan worden. Maar onze samenwerking gaat verder dan alleen werkrelaties; het is een inspanning om gezamenlijke doelen te bereiken, waarbij ieders bijdrage telt.

2

Echt

Onze aanpak is oprecht, gebaseerd op betrouwbare relaties en open communicatie. Wij streven naar authenticiteit, zowel binnen ons team als in onze interacties met klanten. We zijn onszelf in alles wat we doen.

3

Vooruitstrevend

Vooruitgang zit in ons bloed. We blijven onszelf ontwikkelen en omarmen innovatie, waarbij we streven naar voortdurende verbetering. Onze drive om voorop te lopen in technologische ontwikkelingen brengt vernieuwende oplossingen en resultaten voor onze klanten.

4

Geen flauwekul

Wij houden van duidelijkheid. Zo gaan wij met elkaar én onze klanten om. Geen overbodige consultancy uren, maar efficiëntie en transparantie. Bij ons draait het om heldere communicatie en resultaatgerichte acties, zonder verspilling van tijd of middelen.