Onze partners.

Om onze klanten te voorzien van de beste oplossingen die de Magento industrie te bieden heeft, werken wij samen met de meest gerenommeerde partners uit de community.

Hypernode hosting.

Hosting vormt de basis voor iedere webshop, en aangezien Magento een relatief zware applicatie is, vereist het speciale hosting. Daarom maken wij al jaren gebruik van de Magento hosting van Hypernode. Hypernode heeft meer dan 15 jaar ervaring met het hosten van Magento shops.

Het platform beschikt over meer dan 200 optimalisaties voor e-commerce, wat resulteert in een uitstekende performance, veiligheid en stabiliteit voor online winkels.

Hyvä.

Hyvä Themes is wat ons betreft het frontend-thema voor Magento. Het zorgt out-of-the-box voor een ontzettend goede performance. Maar Hyvä is veel meer. Het is ook een set tools, een extensie ecosysteem en een ondersteunende gemeenschap.

Bovendien biedt Hyvä de beste prestaties en gebruikerservaring, zonder de kosten en overhead van een PWA. En daarom werken wij maar al te graag met ze samen!

Sansec.

Sansec is wereldwijd marktleider in het detecteren van malware en kwetsbaarheden in e-commerce. Hun eComscan is de meest grondige malware- en kwetsbaarheidsscanner voor Magento. Daarom maken wij er dan ook graag gebruik van voor onze klanten. Wekelijks controleren we de shops van onze klanten op mogelijke malware.

Zo dragen we zorg voor de veiligheid en kunnen we adequaat reageren, mochten we onverhoopt malware tegenkomen.

Wil je samenwerken?

Laten we er eens over kletsen, onder het genot van een goede kop koffie!

neem contact op