Werken bij.

Welkom bij Bigbridge, dé plek waar we met een jong en enthousiast team de ultieme online winkelervaring voor onze klanten bouwen en onderhouden. We zijn gevestigd in Nijmegen, de oudste stad van Nederland, uniek door de talloze bruggen die de stad verbinden met de omliggende gebieden. Je had het vast niet zien aankomen, maar daar komt onze naam vandaan 😉

Bekijk vacatures

Waarden.

Deze bruggen dienen niet alleen als functionele overgangen, maar vormen ook het symbool voor verbinding en eenheid. Twee elementen die bij ons hoog in het vaandel staan. Bij Bigbridge werken met een dynamisch team dat gedreven wordt door passie voor e-commerce oplossingen. We zijn vooruitstrevend en werken samen om onze klanten te helpen hun online doelen te bereiken. Dit doen we door onszelf te zijn én te blijven, zonder flauwekul.

Wat wij
jou bieden.

Wij geloven in het creëren van de ideale werkomstandigheden waarin we jouw persoonlijke en professionele groei stimuleren. Hierbij wordt jouw talent niet alleen erkend maar ook maximaal benut. Binnen ons team krijg je de ruimte om je verder te ontwikkelen in de richting die jij ambieert.

Of dit nu gaat over het uitoefenen van een belangrijke rol in een uitdagend project, het leren van nieuwe vaardigheden of het zijn van een rolmodel binnen de Magento Community, wij ondersteunen jou op jouw pad naar succes. Samen vormen we een inclusieve werkplek waar diversiteit wordt omarmd en waar jouw unieke bijdrage wordt gewaardeerd.

Meer over ons

Op kantoor of thuis werken.

Naar kantoor komen, is niet iedere dag verplicht, maar we
doen ons best om er een feestje van te maken. Zo hebben we:

1

Ik kom hier niet voor
de koffie of thee?

Dit nummer geldt niet voor ons. Wij serveren onbeperkt uitstekende koffie en thee. 😉

2

Haal jij je cafeïne uit andere dranken?

Maak je geen zorgen. Ontbijten met een blikje cola of energy is hier eerder regel dan uitzondering.

3

Een uitgebreide lunch

Mis je jouw favoriete knackebröd of sandwich spread? Zet het snel op je boodschappenlijstje met de tablet!

Successen moeten gevierd worden.

Het is een beetje een cliché, maar wie hard werkt, moet ook beloond worden. Daarom luiden we op vrijdagmiddag met een biertje (of drie) graag samen het weekend in. Daarnaast pakken we eens per twee maanden iets groters uit, waarbij we allemaal wat eerder stoppen met werken en wat lekkere hapjes bestellen.

Alsof dit nog niet genoeg gezelligheid is, gaan we een paar keer per jaar ook nog een leuke activiteit doen, gevolgd door een gezellig etentje buiten de deur.

Last but zeker not least.

Je komt natuurlijk niet voor niets ‘s ochtends je bed uit! Wij bieden:

1

Een uitstekend salaris

2

Reiskostenvergoeding

3

Een laptop naar keuze