Onze werkwijze.

Om een stabiele Magento 2 webshop te garanderen en het platform te voorzien van de laatste technieken werken wij op basis van een vast aantal uur per maand. Deze uren worden ingezet voor alle mogelijke werkzaamheden waaronder doorontwikkeling, onderhoud, projectmanagement en support.

Onze aanpak zorgt voor een duurzame en vooruitstrevende samenwerking die de webshop voortdurend naar een hoger niveau tilt en jou ondersteunt bij het realiseren van je e-commerce doelstellingen.

Wij werken niet met sprints.

En dat is een hele bewust keuze. Binnen onze branche kunnen de prioriteiten iedere dag veranderen. Als je met sprints werkt, heb je niet de flexibiliteit om hierop in te kunnen spelen. Daarnaast loop je het risico op kwaliteitsverlies doordat bepaalde werkzaamheden binnen een sprintperiode afgerond moeten worden. We zien ook dat er vaak de nadruk op de korte-termijnplanning komt te liggen en dat dit ten koste gaat van de lange-termijnstrategieën en overkoepelende visie.

“Korte, directe lijnen met alle betrokkenen bij jouw e-commerce project. Dat is waar wij voor staan”

Maarten Peeters,

eigenaar Bigbridge (founder/owner)

Uitstekende kwaliteit door gecertificeerde in-house developers.

Op ons kantoor in Nijmegen zitten meer dan 15 gecertificeerde Magento developers klaar om jou te ondersteunen bij al je technische vraagstukken. Dit stelt ons in staat om oplossingen van de hoogste kwaliteit te leveren, waarbij we onze technische expertise combineren met bewezen best practices uit de industrie.

Met gecertificeerde in-house developers aan boord, ben je verzekerd van nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en consistentie in elk aspect van je e-commerceproject. Dit is een cruciaal onderdeel voor het bieden van topkwaliteitontwikkeling aan al onze klanten.

No-nonsense projectmanagement.

We hoeven niet uit te leggen dat projectmanagement binnen e-commerce cruciaal en noodzakelijk is voor het uiteindelijke succes van jouw webshop of online verkoopkanaal. Het is belangrijk om projecten omtrent doorontwikkeling, nieuwe features of belangrijke beveiligingsupdates goed met elkaar af te stemmen. Echter, wij merken tegenwoordig dat veel development partijen aanzienlijke uren doorberekenen aan projectmanagement, wat ten koste gaat van de daadwerkelijke ontwikkelingswerkzaamheden. Dit leidt tot onnodige kosten en vertragingen in de werkzaamheden rondom jouw webshop.

Wij werken graag met deze
partners samen.

Direct contact met onze developers.

Vaak worden webshops geconfronteerd met bureaucratische hindernissen of een gebrek aan directe communicatiekanalen, waardoor het erg lastig is om direct met de juiste personen te schakelen.Bij Bigbridge doen we dit anders.

Wij vinden dat jij de mogelijkheid moet hebben om rechtstreeks te kunnen schakelen met de developers die betrokken zijn bij jouw project. Dit is van onschatbare waarde als het gaat om het realiseren van efficiënte en succesvolle e-commerce projecten.

Persoonlijke aandacht.

Bij Bigbridge vormt persoonlijke aandacht een essentieel onderdeel van onze aanpak, en het biedt een aantal belangrijke voordelen:

Efficiëntie door directe communicatie

Het stelt jou, als klant, in staat om jouw wensen, verwachtingen en eventuele vragen direct met degenen te bespreken die verantwoordelijk zijn voor de technische uitvoering. Dit vermindert misverstanden en versnelt de besluitvorming, wat resulteert in een snellere ontwikkelingscyclus.

1

Optimale
Projectuitvoering

Developers kunnen real-time inzichten en expertise delen, waardoor zij in staat zijn om nauwkeurige oplossingen te bieden en zelfs onvoorziene problemen te identificeren voordat ze überhaupt zichtbaar zijn. Hierdoor verlopen projecten soepeler en zijn ze beter bestand tegen mogelijke obstakels.

2

Sterk vertrouwen in de samenwerking

We zijn toegewijd aan transparantie, open communicatie en het waarborgen van jouw tevredenheid. Bij Bigbridge hechten we veel waarde aan klantrelaties en staan we altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden of eventuele zorgen weg te nemen.

3

Dit is ons werk.

Alles bekijken

HorecaVoordeelshop

Als Magento partner heeft Bigbridge gewerkt aan de ontwikkeling van de HorecaVoordeelshop Magento 2 webshop, waarbij we ons hebben gericht op het creëren van een geavanceerd en gebruiksvriendelijk e-commerceplatform dat de groei van HorecaVoordeelshop ondersteunt.

HorecaVoordeelshop

Als Magento partner heeft Bigbridge gewerkt aan de ontwikkeling van de HorecaVoordeelshop Magento 2 webshop...

Haag & Heg

Bigbridge en Haag & Heg hebben een vruchtbare samenwerking opgebouwd in de ontwikkeling van de Magento 2 webshop, waarbij we gezamenlijk werken aan het versterken van de online aanwezigheid en het vergroten van de klanttevredenheid voor Haag & Heg's groeiende klantenbestand.

Haag & Heg

Bigbridge en Haag & Heg hebben een vruchtbare samenwerking opgebouwd in de ontwikkeling van de Magento 2 webshop...

Jekashop

Bigbridge en Jekashop slaan de handen ineen voor de ontwikkeling van hun Magento 2 webshop, waarbij we ons richten op het leveren van een krachtig e-commerceplatform dat de groei en ambities van Jekashop ondersteunt.

Jekashop

Bigbridge en Jekashop slaan de handen ineen voor de ontwikkeling van hun Magento 2 webshop...

Vuurkorfwinkel

Bigbridge brandt van enthousiasme bij het ontwikkelen van de Magento 2 webshop voor Vuurkorfwinkel, waar we streven naar een platform dat de passie voor buitenleven en gezelligheid weerspiegelt in een moeiteloze online shopervaring.

Vuurkorfwinkel

Bigbridge brandt van enthousiasme bij het ontwikkelen van de Magento 2 webshop voor Vuurkorfwinkel...

Toolnation

Bigbridge is gepassioneerd bezig met de ontwikkeling van de Magento 2 webshop voor Toolnation, waarbij we ons richten op het leveren van een hoogwaardig en klantgericht online platform.

Toolnation

Bigbridge is gepassioneerd bezig met de ontwikkeling van de Magento 2 webshop voor Toolnation...

Dugros

Bigbridge zet zich met volle inzet in voor de ontwikkeling van de Magento 2 webshop van Dugros, met als doel een naadloze en efficiënte e-commerce ervaring te creëren.

Dugros

Bigbridge zet zich met volle inzet in voor de ontwikkeling van de Magento 2 webshop...

Buffalo

Bigbridge is gepassioneerd bezig met de ontwikkeling van de Magento 2 webshop voor Buffalo, waarbij we ons richten op het leveren van een hoogwaardig en klantgericht online platform.

Buffalo

Bigbridge is gepassioneerd bezig met de ontwikkeling van de Magento 2 webshop voor Buffalo...

LEDdirect

Bigbridge werkt met enthousiasme aan de Magento 2 webshop van LEDdirect, om hun klanten een innovatieve en gebruiksvriendelijke online winkel te bieden.

LEDdirect

Bigbridge werkt met enthousiasme aan de Magento 2 webshop van LEDdirect...

Sanitairkamer

Bigbridge ontwikkelt met veel toewijding de Magento 2 webshop voor Sanitairkamer, waarbij we streven naar een optimale gebruikerservaring en verbeterde klanttevredenheid

Sanitairkamer

Bigbridge ontwikkelt met veel toewijding de Magento 2 webshop...

Haarshop

Wij ontwikkelen de Magento 2 webshop van Haarshop: een toonaangevende online retailer voor haar- en schoonheidsproducten.

Haarshop

Wij ontwikkelen de Magento 2 webshop van Haarshop...

Proforto

Trots dat wij de Magento 2 shop van Proforto, de grootste werkkleding webwinkel van Nederland en België, mogen doorontwikkelen!

Proforto

Trots dat wij de Magento 2 shop van Proforto, de grootste...

Kookwinkel

Als digitale partner heeft Bigbridge de koppeling tussen ASPOS en Magento 2 gerealiseerd om de omnichannel-mogelijkheden van ASPOS online te ontsluiten.

Kookwinkel

Als digitale partner heeft Bigbridge de koppeling tussen ASPOS en Magento 2...

De Bondt

Wij zijn in de arm genomen voor het ontwikkelen van een hoogwaardige Magento 2 B2B oplossing. Wij zijn verantwoordelijk voor zowel het design als technische ontwikkeling van het Magento 2 B2B e-commerce platform.

De Bondt

Wij zijn in de arm genomen voor het ontwikkelen van een hoogwaardige Magento 2 B2B oplossing...

Flowercrush

De webshop van Flowercrush is door Bigbridge ontwikkeld op Magento 2 i.c.m. het Hyvä thema. Razendsnel, zeer gebruiksvriendelijk en klaar voor verdere groei.

Flowercrush

De webshop van Flowercrush is door Bigbridge ontwikkeld op Magento 2…

ESTAhome

Om de wereldwijde klanten van ESTAhome via alle kanalen te bedienen heeft Bigbridge een razendsnelle en gebruiksvriendelijke Magento 2 Multistore ontwikkeld.

ESTAhome

Om de wereldwijde klanten van ESTAhome...

Drankgigant

Drankgigant, een toonaangevende online slijterij, vertrouwt al jarenlang op Bigbridge voor de ontwikkeling en optimalisatie van hun e-commerce platform.

Drankgigant

Drankgigant, een toonaangevende online slijterij, vertrouwt al…

Fuelyourbody

Fuelyourbody, een vooraanstaand platform voor hoogwaardige voedingssupplementen, werkt nauw samen met Bigbridge om hun online winkelervaring te optimaliseren.

Fuelyourbody

Fuelyourbody, een vooraanstaand platform voor hoogwaardige voedingssupplementen…

Samenvattend

Bij BigBridge is persoonlijke aandacht de sleutel tot effectieve samenwerking en het succes van je e-commerceproject. We zijn hier om je doelen te bereiken en projecten te beheren op een manier die zowel effectief als succesvol is.

Hebben wij jouw
interesse gewekt?

Laten we er eens over kletsen, onder het genot van een goede kop koffie!

neem contact op