Jouw Magento specialist.

Al 15 jaar optimaliseren wij met toewijding Magento webshops en creëren we de ultieme online winkelervaring. Elke onderneming heeft specifieke uitdagingen, en wij helpen je bij het kiezen van de meest geschikte technische oplossingen.

Of het nu gaat om prestatieverbeteringen door de implementatie van Hyvä Themes, maatwerk of doorontwikkeling, wij staan altijd voor je klaar!

Onze diensten.

Magento ontwikkeling.

Na livegang of overname van een shop begint de doorontwikkelingsfase. In nauwe samenwerking met de opdrachtgever bepalen wij welke verbeteringen, wensen en eventueel nieuwe functies er geïmplementeerd moeten worden. Deze samenwerking is transparant waarbij wij streven naar een voortdurende verbetering en groei van de Magento shop.

Dit doen wij op een gestructureerde en resultaatgerichte manier, waardoor we niet alleen bijdragen aan de prestaties van de webshop, maar ook de relatie met onze gewaardeerde opdrachtgever versterken. Samen gaan we uitdagingen aan en streven we voortdurend naar innovatie en succes.

Hyvä Themes voor Magento.

Je kunt er tegenwoordig niet meer omheen: Hyvä. Als supporter van de Magento Community en aanjager van de Magento (r)evolutie werken wij ook graag met ze samen. Hun product Hyvä Themes biedt een geweldig alternatief voor het Luma Theme en zorgt out-of-the-box voor een hoge performance van je Magento shop. Daarnaast is het voor developers een feestje om mee te werken. Dat is leuk voor ons, maar ook leuk voor jou aangezien je minder geld aan ontwikkeltijd kwijt bent en er een kortere time-to-market wordt gegarandeerd. De overige producten van Hyvä bieden je ook de mogelijkheid om efficiënt een onderscheidende customer experience en checkout te ontwikkelen. Klinkt dit als muziek in de oren? Wij helpen je met de implementatie van Hyvä voor jouw Magento shop!

Magento optimalisatie.

Wij helpen je bij het optimaliseren van kritieke onderdelen van jouw Magento shop, zoals snelheid, conversie en de gehele customer journey. Door onze jarenlange ervaring en positie in de Magento community, zijn wij in staat om voortdurend technologische innovaties te ontdekken en te implementeren. Hiermee wordt ook de kwaliteit en effectiviteit van jouw webshop gewaarborgd.

Maar we gaan nog een stap verder waarbij we fungeren als een strategische sparringspartner die proactief bijdraagt aan het succes van de opdrachtgever door voortdurende verbeteringen en innovaties te stimuleren. Dit partnerschap betekent een solide basis voor groei en succes in de snel veranderende wereld van e-commerce.

Strategisch
Partnerschap.

Wij garanderen de kwaliteit en efficiëntie van jouw webshop en treden op als strategische partner. Door onze proactieve inzet op continue verbeteringen en innovaties, leggen we een stevige basis voor groei en succes in de e-commerce sector.

Wij vertellen je graag meer!

Magento maatwerk.

Elke webshop is uniek, en elke situatie kent zijn eigen uitgangspunten. Als je specifieke ideeën, eisen of wensen hebt, staan we klaar om samen met jou aan de slag te gaan en alles grondig in kaart te brengen. Ons doel is om ervoor te zorgen dat de standaard functionaliteiten perfect aansluiten op jouw behoeften, maar als dit niet het geval is, schromen we niet om op maat gemaakte oplossingen te ontwikkelen.

Wij hebben meer dan 15 slimme, in-house developers die graag voor jou een nieuwe oplossing uitwerken. Op deze manier werken we samen aan het creëren van een webshop die naadloos aansluit op jouw bedrijf en altijd voorzien is van de juiste functionaliteiten.

Migraties naar Magento 2.

Het kan zijn dat je op dit moment nog geen gebruik maakt van Magento 2, maar dat je webshop bijvoorbeeld op Magento 1, Adobe Commerce of Shopware draait. Bij Bigbridge zijn we ook gespecialiseerd in het migreren van shops naar Magento 2. De migratie naar Magento 2 vereist een zorgvuldige planning en uitvoering om een soepele overgang te waarborgen.

Ons toegewijde team staat klaar om jou te begeleiden bij elke fase van de migratie, van strategische planning tot daadwerkelijke implementatie, om ervoor te zorgen dat de overgang naar Magento 2 succesvol en probleemloos verloopt.

Waar we je ook bij
kunnen helpen.

Magento design

Een professioneel UX-design is de basis van het succes van jouw webshop.

Door creativiteit te combineren met jarenlange ervaring ontwerpen wij designs die perfect aansluiten bij jouw huisstijl met maximale focus op conversie.

Magento onderhoud en support

Een cruciaal aspect van het onderhouden van een stabiele Magento 2 shop, is het bieden van consistente en betrouwbare support.

Onze ondersteuning zorgt ervoor dat je webshop soepel blijft draaien en dat eventuele problemen snel en effectief worden opgelost.

Magento hosting

Een belangrijk onderdeel dat vaak vergeten wordt is hosting. Goede hosting heeft een directe impact op de snelheid, veiligheid en stabiliteit van jouw Magento 2 shop.

Samen met onze hostingpartner Hypernode nemen wij de hosting voor jou uit handen.

Dit is ons werk.

Alles bekijken

Fuelyourbody

Fuelyourbody, een vooraanstaand platform voor hoogwaardige voedingssupplementen, werkt nauw samen met Bigbridge om hun online winkelervaring te optimaliseren.

Fuelyourbody

Fuelyourbody, een vooraanstaand platform voor hoogwaardige voedingssupplementen…

Flowercrush

De webshop van Flowercrush is door Bigbridge ontwikkeld op Magento 2 i.c.m. het Hyvä thema. Razendsnel, zeer gebruiksvriendelijk en klaar voor verdere groei.

Flowercrush

De webshop van Flowercrush is door Bigbridge ontwikkeld op Magento 2…

Proforto

Trots dat wij de Magento 2 shop van Proforto, de grootste werkkleding webwinkel van Nederland en België, mogen doorontwikkelen!

Proforto

Trots dat wij de Magento 2 shop van Proforto, de grootste...

Toolnation

Bigbridge is gepassioneerd bezig met de ontwikkeling van de Magento 2 webshop voor Toolnation, waarbij we ons richten op het leveren van een hoogwaardig en klantgericht online platform.

Toolnation

Bigbridge is gepassioneerd bezig met de ontwikkeling van de Magento 2 webshop voor Toolnation...

Haarshop

Wij ontwikkelen de Magento 2 webshop van Haarshop: een toonaangevende online retailer voor haar- en schoonheidsproducten.

Haarshop

Wij ontwikkelen de Magento 2 webshop van Haarshop...

Drankgigant

Drankgigant, een toonaangevende online slijterij, vertrouwt al jarenlang op Bigbridge voor de ontwikkeling en optimalisatie van hun e-commerce platform.

Drankgigant

Drankgigant, een toonaangevende online slijterij, vertrouwt al…

De Bondt

Wij zijn in de arm genomen voor het ontwikkelen van een hoogwaardige Magento 2 B2B oplossing. Wij zijn verantwoordelijk voor zowel het design als technische ontwikkeling van het Magento 2 B2B e-commerce platform.

De Bondt

Wij zijn in de arm genomen voor het ontwikkelen van een hoogwaardige Magento 2 B2B oplossing...

Sanitairkamer

Bigbridge ontwikkelt met veel toewijding de Magento 2 webshop voor Sanitairkamer, waarbij we streven naar een optimale gebruikerservaring en verbeterde klanttevredenheid

Sanitairkamer

Bigbridge ontwikkelt met veel toewijding de Magento 2 webshop...

LEDdirect

Bigbridge werkt met enthousiasme aan de Magento 2 webshop van LEDdirect, om hun klanten een innovatieve en gebruiksvriendelijke online winkel te bieden.

LEDdirect

Bigbridge werkt met enthousiasme aan de Magento 2 webshop van LEDdirect...

Buffalo

Bigbridge is gepassioneerd bezig met de ontwikkeling van de Magento 2 webshop voor Buffalo, waarbij we ons richten op het leveren van een hoogwaardig en klantgericht online platform.

Buffalo

Bigbridge is gepassioneerd bezig met de ontwikkeling van de Magento 2 webshop voor Buffalo...

Dugros

Bigbridge zet zich met volle inzet in voor de ontwikkeling van de Magento 2 webshop van Dugros, met als doel een naadloze en efficiënte e-commerce ervaring te creëren.

Dugros

Bigbridge zet zich met volle inzet in voor de ontwikkeling van de Magento 2 webshop...

Vuurkorfwinkel

Bigbridge brandt van enthousiasme bij het ontwikkelen van de Magento 2 webshop voor Vuurkorfwinkel, waar we streven naar een platform dat de passie voor buitenleven en gezelligheid weerspiegelt in een moeiteloze online shopervaring.

Vuurkorfwinkel

Bigbridge brandt van enthousiasme bij het ontwikkelen van de Magento 2 webshop voor Vuurkorfwinkel...

Jekashop

Bigbridge en Jekashop slaan de handen ineen voor de ontwikkeling van hun Magento 2 webshop, waarbij we ons richten op het leveren van een krachtig e-commerceplatform dat de groei en ambities van Jekashop ondersteunt.

Jekashop

Bigbridge en Jekashop slaan de handen ineen voor de ontwikkeling van hun Magento 2 webshop...

Haag & Heg

Bigbridge en Haag & Heg hebben een vruchtbare samenwerking opgebouwd in de ontwikkeling van de Magento 2 webshop, waarbij we gezamenlijk werken aan het versterken van de online aanwezigheid en het vergroten van de klanttevredenheid voor Haag & Heg's groeiende klantenbestand.

Haag & Heg

Bigbridge en Haag & Heg hebben een vruchtbare samenwerking opgebouwd in de ontwikkeling van de Magento 2 webshop...

HorecaVoordeelshop

Als Magento partner heeft Bigbridge gewerkt aan de ontwikkeling van de HorecaVoordeelshop Magento 2 webshop, waarbij we ons hebben gericht op het creëren van een geavanceerd en gebruiksvriendelijk e-commerceplatform dat de groei van HorecaVoordeelshop ondersteunt.

HorecaVoordeelshop

Als Magento partner heeft Bigbridge gewerkt aan de ontwikkeling van de HorecaVoordeelshop Magento 2 webshop...

Kookwinkel

Als digitale partner heeft Bigbridge de koppeling tussen ASPOS en Magento 2 gerealiseerd om de omnichannel-mogelijkheden van ASPOS online te ontsluiten.

Kookwinkel

Als digitale partner heeft Bigbridge de koppeling tussen ASPOS en Magento 2...

ESTAhome

Om de wereldwijde klanten van ESTAhome via alle kanalen te bedienen heeft Bigbridge een razendsnelle en gebruiksvriendelijke Magento 2 Multistore ontwikkeld.

ESTAhome

Om de wereldwijde klanten van ESTAhome...

Wil je samenwerken?

Laten we er eens over kletsen, onder het genot van een goede kop koffie!

neem contact op