De Bondt
https://www.debondtbv.nl/
De Bondt
scroll-bar
imac
https://www.debondtbv.nl/
De Bondt
scroll-bar
macbook
https://www.debondtbv.nl/
De Bondt
ipad
https://www.debondtbv.nl/
browser bottom
De Bondt
iphone

Magento 2 B2B oplossing voor De Bondt

De Bondt is de grootste gecombineerde groothandel in Europa op het gebied van wol en fournituren en levert wereldwijd aan de vakhandel, grossier en confectie-industrie. Met ruim 45 jaar ervaring en een assortiment van tienduizenden artikelen was De Bondt toe aan de volgende stap in e-commerce.

Het vorige e-commerce platform was gedateerd en de mogelijkheden te beperkt. Na een uitvoerige inventarisatie van alle requirements is BigBridge in de arm genomen voor het ontwikkelen van een hoogwaardige Magento 2 B2B oplossing. Wij zijn verantwoordelijk voor zowel het design als technische ontwikkeling van het nieuwe Magento 2 B2B e-commerce platform. Enkele voorbeelden van de gerealiseerde oplossingen:

– Ontwikkeling Magento 2 B2B e-commerce platform
– Handscanners voor retailers voor eenvoudig nabestellen artikelen op locatie
– E-commerce design
– Option selector om eenvoudig en snel producten te bestellen op meerdere niveaus

 

De Bondt
browser bottom
Zoekterm of websitenaam
iphone-photo

De Bondt Scan App

Om het bestelproces voor de klanten van de Bondt te vergemakkelijken is het initiatief ontstaan om een “Scan App” te ontwikkelen. Met behulp van deze “Scan App” kan er eenvoudig door de winkel gelopen worden en om producten te scannen die bijbesteld kunnen worden. Deze App heeft een koppeling met de Magento 2 shop om dynamisch de orderlijst te vullen.

 

 

Er is gekozen voor een webapp om op zo veel mogelijk apparaten te kunnen draaien. De applicatie draait op bijna elk formaat device en elk populaire mobiele OS.

https://www.debondtbv.nl/
ipad
Bezoek website Bezoek website