Magento 2 Enhanced Checkout

Meer conversie, geregistreerde klanten en subscribers
met de nummer één checkout extensie!

Op zoek naar de beste Magento 2 checkout extensie om je conversie te verhogen? Maak kennis met de nummer één checkout oplossing ‘Magento 2 Enhanced Checkout’ 

De Enhanced Checkout is beschikbaar voor klanten van BigBridge en kent veel nieuwe functionaliteiten waar jij als webshop-eigenaar blij van wordt, erg blij! Bied klanten een optimale gebruikerservaring, bepaal zelf de configuratie en verhoog de conversie in een handomdraai. 

Neem contact op
animated extension image animated extension image

Het afrekenproces volledig geoptimaliseerd

Magento 2 Enhanced Checkout is volledig conversie geoptimaliseerd en biedt meer functionaliteiten dan andere extensies. Verhoog de gebruiksvriendelijkheid en omzet van jouw webshop in een handomdraai.
Direct meer nieuwsbrief subscribers (vinkje aan of uit) en bepaal vanuit de Magento admin zelf je eigen tekst.
Verhoog je geregistreerde klanten. Bepaal zelf de juiste tekst (bijv. 'Maak je account aan ontvang exclusieve aanbiedingen').
Magento 2 Enhanced Checkout is een extensie die eenmalig wordt aangeschaft. Je hebt dus geen maandelijkse kosten.
animated extension image animated extension image

Verbeterde functionaliteiten

Bied B2C en B2B klanten de perfecte beleving door verbeterde functionaliteiten. Verkeerd ingevulde velden of adressen behoren vanaf nu tot het verleden.
Standaard geoptimaliseerd voor B2C of B2B klanten.
Voorkom foutieve invoer door visuele validatie.
Altijd het juiste adres door standaard integratie met Postcode.nl.
animated extension image animated extension image

Eenvoudige configuratie en flexibiliteit

Standaard de keuze uit 3 of 4 stappen tijdens het afrekenproces. Daarnaast kunnen klanten vanaf nu ook navigeren tussen de stappen, dus van verzending terug naar gegevens etc.
Zelf controle over stappen Keuze uit 3 of 4 stappen checkout, verzending kan als losse stap 2.
Navigeren tussen stappen in de checkout is vanaf nu mogelijk.
Bepaal zelf de juiste configuratie in slechts een paar muisklikken.
Meer conversie, vaste klanten en subscribers
Verhoog direct het aantal geregistreerde klanten en nieuwsbrief subscribers. Optimaliseer je volledige afrekenproces en verhoog de conversie in slechts enkele stappen.
Zet gasten direct om in geregistreerde klanten
Bezoekers krijgen direct de mogelijkheid een account te maken met wachtwoord. Zo verhoog je in een handomdraai het aantal geregistreerde klanten in je webshop.
Meer nieuwsbrief inschrijvers
Verhoog je subscribers aanzienlijk zonder enige moeite. Klanten kunnen zich direct aanmelden voor de nieuwsbrief. Kies zelf of het vinkje voor inschrijven standaard aan of uit staat.
Altijd de juiste gegevensinvoer
Tijdens het invullen van de gegevens is direct zichtbaar welke velden correct of foutief zijn ingevuld. Fouten worden voorkomen en snel afrekenen is nu nog eenvoudiger voor de klant.
Automatische adres-aanvulling
Magento 2 Enhanced Checkout is standaard voorzien van een integratie met Postcode.nl. Automatische adres-aanvulling zorgt voor minder retourkosten en verhoogt de conversie.
Geoptimaliseerd voor B2C en B2B
Klanten kunnen middels een tabje zelf aangeven of ze particulier of zakelijk willen afrekenen. Deze tabjes zijn zelf te configureren.
Desktop
Tablet
Phone
Desktop image tabs
Tablet image tabs
Phone image tabs