MOH

MOH

https://store.mastersofhardcore.com/
MOH
scroll-bar
imac
https://store.mastersofhardcore.com/
MOH
scroll-bar
macbook
https://store.mastersofhardcore.com/
MOH
ipad
https://store.mastersofhardcore.com/
browser bottom
MOH
iphone

The number one hardcore brand in the world!

Masters of Hardcore is met honderdduizenden bezoekers per jaar het grootste hardcore gabber muziekevenement ter wereld. De eerste editie werd gehouden in 1995 en in 2015 werd het 20 jarig bestaan gevierd met een enorm feest in de Brabant Hallen in Den Bosch. Masters of Hardcore is opgericht door DJ King Matthew & Bass-D, dit duo is bij veel mensen nog bekend uit de tijd van de vroegere gabberfeesten. Naast de succesvolle feesten in Nederland is Masters of Hardcore ook actief in het buitenland.

 

“Erg te spreken over de soepele samenwerking met BigBridge, top team! Ze hebben onze wensen goed weten te implementeren in een designvoorstel, wat voor ons meteen een schot in de roos was. Wat ook zo fijn is, afspraak is afspraak. Wij liepen niet tegen verrassingen aan. Zo kan het ook!

Nu het allemaal online is zijn we erg blij met de positieve reacties die wij krijgen op de webwinkels van klanten en con-collega’s!”

Erg te spreken over de soepele samenwerking met BigBridge,
top team!

Daniël Verstegen – General Manager Masters of Hardcore
MOH
browser bottom
Zoekterm of websitenaam
iphone-photo

Merchandise verstuurd over de hele wereld

Most Wanted DJ heeft BigBridge ingeschakeld voor de realisatie van de nieuwe Magento webshop voor Masters of Hardcore. Hierbij hebben wij het complete responsive design en de technische realisatie verzorgd.

Masters of Hardcore verkoopt merchandise zoals t-shirts, hoodies, caps en accessoires. Naast de verkoop op feesten is ook de webshop een zeer belangrijk afzetkanaal. Met alleen al op Facebook 300.000 wereldwijde volgers worden er dagelijks honderden bestellingen aan klanten over de hele wereld verkocht.

De oude webshop webshop van Masters of Hardcore was al gebouwd in Magento maar sterk toe aan vernieuwing. Zo was het design verouderd en niet responsive gebouwd. Bezoekers via mobiele apparaten hadden hiermee geen goede gebruikerservaring wat ten koste ging van de conversie. Ook was het logistieke proces niet geautomatiseerd waardoor veel zaken handmatig geregeld moesten worden. Een greep uit de werkzaamheden zijn onder andere:

  • Responsive Magento design
  • Technische realisatie
  • Implementatie WMS systeem
  • Magento Multistore
  • Database migratie vanuit de oude webshop
  • Implementatie PostNl
  • Sneller winkelen met Instant cart
  • Follow up e-mail
  • Verbeterd zoeken

 

https://store.mastersofhardcore.com/
ipad
MOH
Klant:
Most Wanted DJ
Project:
Masters Of Hardcore
Magento:
Community Edition
Design:
BigBridge
Ontwikkeling:
BigBridge
Bezoek website Bezoek website