Webshop ontwikkeling en optimalisatie met maximaal resultaat.

Als hoogwaardig e-commerce bureau ontwikkelen wij al meer dan 10 jaar succesvolle webshops. Dit doen wij op basis van Magento 2 en Shopware 6. Met jouw visie en kennis van de markt en onze passie voor e-commerce staan wij garant voor krachtige oplossingen waarmee je nu en in de toekomst klaar bent voor verdere groei. Wij hebben een sterke focus op techniek en ontwikkelen uitsluitend webshops volgens de hoogste standaarden. Door onze nuchtere aanpak, korte lijnen en uitstekende support leveren wij juist dat beetje meer zodat jij succesvol kunt ondernemen.

Webshop ontwikkeling

Met passie en kennis van e-commerce ontwikkelen en optimaliseren wij succesvolle Magento 2 en Shopware 6 webshops. Doordachte innovatieve oplossingen, zoals Hyvä, en hoogwaardig front- en back-end development zijn de basis voor jouw verdere groei. Wij werken uitsluitend met onze eigen developers en onze specialisten hebben alle expertise in huis om jouw visie te vertalen in robuuste oplossingen, alles met het doel jou beter te laten ondernemen. Wij zijn dol op techniek en worden pas echt vrolijk van complexere vraagstukken. Graag kijken we samen naar je eisen en wensen om een gedegen plan te maken wat perfect aansluit bij je behoeften.

Maatwerk e-commerce oplossingen

Geen enkele webshop is hetzelfde en elke case heeft zijn eigen uitgangspunten. Heb je bepaalde ideeën of specifieke eisen en wensen? Dan gaan we graag samen met jou aan de slag om alles gedegen in kaart te brengen. Wij werken met Magento 2 en Shopware 6, robuuste e-commerce platformen met beide een breed scala aan mogelijkheden. Als blijkt dat de standaard functionaliteiten niet toereikend zijn zullen wij deze op basis van maatwerk ontwikkelen. Zo zorgen we er samen voor dat de jouw webshop perfect aansluit bij je business en altijd is voorzien van de juiste functionaliteiten.

E-commerce optimalisatie

Om koploper te blijven in de markt is het noodzakelijk om continu te blijven innoveren. Alleen zo zorg je ervoor dat je webshop optimaal blijft presteren om maximale resultaten te behalen. Vanuit BigBridge helpen wij succesvolle spelers graag nog een stap verder. Wij doen dat door webshops op belangrijke punten zoals snelheid, conversie en de customer journey te optimaliseren. Vaak zijn er met kleine veranderingen al grote winsten te behalen. Door techniek en visie te combineren met onze kennis van e-commerce ontwikkelen wij webshops gemaakt voor succes.

Magento en Shopware hosting

Razendsnelle Magento en Shopware hosting maximaal toegespitst op het behalen van de beste resultaten. Dit alles gecombineerd met een uitstekende service en ook nog eens aantrekkelijk geprijsd. Klinkt bijna te mooi om waar te zijn? Zeker niet! Samen met onze toonaangevende hostingpartner Hipex zorgen wij ervoor dat je volledig wordt ontzorgd en wordt voorzien van de beste webshop hosting, zodat jij je volledig kunt focussen op jouw business. In bijna alle gevallen kunnen wij Magento en Shopware aanzienlijk verbeteren qua performance. Wij snappen dat je dit graag eerst zelf wilt ervaren. Benieuwd hoe snel we jouw webshop kunnen krijgen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op

Support

BigBridge helpt bij ondersteuning, doorontwikkeling en het adequaat verhelpen van problemen. Korte lijnen en een vast aanspreekpunt horen daar natuurlijk bij. Wij zijn dagelijks verantwoordelijk voor tientallen klanten en duizenden orders. Het leveren van goede support heeft bij ons de hoogste prioriteit en wij snappen als geen ander hoe belangrijk dit is voor de continuïteit van jouw business. Dan is het fijn te weten dat we voor je klaarstaan, 24/7 en 365 dagen per jaar. Bij ons is je webshop in vertrouwde handen.

E-commerce design

Zorgen dat jouw bezoekers eenvoudig de juiste producten kunnen vinden op elk apparaat om ze vervolgens om te zetten in kopers. Dat is in een notendop waar het om draait. Een professioneel UX-design is de basis van het succes van jouw webshop. Door creativiteit te combineren met inzicht ontwerpen wij designs die perfect aansluiten bij jouw huisstijl met maximale focus op conversie.