Lusanna

Lusanna

https://www.lusanna.nl
Lusanna
scroll-bar
imac
https://www.lusanna.nl
Lusanna
scroll-bar
macbook
https://www.lusanna.nl
Lusanna
ipad
https://www.lusanna.nl
browser bottom
Lusanna
iphone

Lusanna.nl 'koploper in slaapkamercomfort' laat je dromen!

Lusanna.nl is al jaren een online koploper in de markt en de specialist op het gebied van “slaapkamercomfort” Van hoofdkussens, dekbedden tot complete boxsprings, Lusanna.nl biedt een uitgebreid assortiment van kwalitatief hoogwaardige producten tegen zeer concurrerende prijzen.

De webshop is naast de fysieke showroom het voornaamste afzetkanaal en hier worden elk jaar jaar weer de verkooprecords gebroken. Het vorige e-commerce platform had voor de sterke groeiambities teveel beperkingen en met de komst van de nieuwe Magento 2 webshop behoren deze tot het verleden. Inzetten op maximale online groei, processen nog verder optimaliseren en de huidige traffic nog beter converteren zijn de pijlers voor 2018.

Lusanna
browser bottom
Zoekterm of websitenaam
iphone-photo

Magento 2 als fundament om verdere groei te versnellen

De vorige webshop van Lusanna.nl draaide op LightSpeed, door de sterke groei van de afgelopen jaren waren de mogelijkheden echter te beperkt geworden. Maatwerkfunctionaliteiten, het verbeteren van de customer journey en het verhogen van de conversie waren te tijdrovend of niet mogelijk om uit te voeren.

Na een gedegen inventarisatie qua e-commerce platforms was de keuze voor Magento 2 dan ook gemaakt. BigBridge werkt al sinds de start met Magento 2 en heeft uitvoerige back- en front-end kennis van het platform. Omdat wij als technische partij alle expertise in huis hebben wij vanuit BigBridge gezorgd voor de volledige technische realisatie van de nieuwe Magento 2 webshop.

High performance Magento 2 hosting wordt verzorgd door onze partner Hipex zodat techniek, uitstraling en snelheid een gedegen fundament vormen voor alle e-commerce activiteiten en verdere groei.

Momenteel wordt er volop ingezet op technische doorontwikkeling van de webshop. Hierbij wordt er in nauwe samenwerking continu gewerkt aan nieuwe  features om Lusanna.nl als koploper nog verder te laten groeien.

 

https://www.lusanna.nl
ipad
Lusanna
Opdrachtgever:
Lusanna.nl
Magento:
2
Design:
Gracious Studios
Technische realisatie:
BigBridge
Magento 2 hosting:
Hipex.io
Bezoek website Bezoek website