Shopware 6

Krachtige open-source technologie voor maximaal resultaat.

Shopware 6 staat bekend om zijn uitstekende performance en korte time to market. Dit alles gecombineerd met een zeer gebruiksvriendelijke interface en voorzien van de laatste technieken. Met Shopware 6 profiteer je van maximale flexibiliteit en heb je de vrijheid om te groeien. Omdat het platform minder complex is opgebouwd dan andere e-commerce software is de snelheid (front- en back-end) maar ook de ontwikkeltijd van functionaliteiten ronduit goed te noemen. 

Shopware Shopping Experiences AddBlock
Shopware Shopping Experiences Text Edit

Shopping Experiences – De beste visuele content in een handomdraai geregeld.

Met Shopware 6 Shopping Experiences kun je vanuit de krachtige en snelle admin eenvoudig de content voor jouw klanten compleet customizen. Zelf je content volledig visueel optimaliseren wordt op deze manier in een handomdraai mogelijk gemaakt. Anders dan bij andere e-commerce platformen kun je dit volledig zelf beheren, dus zonder tussenkomst van ons als technisch partner. Creëer direct de mooiste landing pages, categoriepagina’s en productpagina’s volledig afgestemd op jouw doelgroep.

Shopware Channel Social
Shopware Channel Voice Commerce
Shopware Channel Frontend

Sales Channels – Moeiteloos alle verkoopkanalen naar keuze koppelen met jouw webshop

Met Shopware 6 bied je jouw producten moeiteloos aan op alle relevante verkoopkanalen naar keuze. Denk hierbij aan Instagram, Facebook en Google Shopping. Dankzij de API first benadering van Shopware ben je volledig flexibel en kun je willekeurig elk verkoopkanaal naar keuze koppelen.

Shopware Api

API first benadering – De flexibiliteit om snel te anticiperen

Dankzij de API first benadering kent Shopware 6 een hoge mate van schaalbaarheid en flexibiliteit. Hierdoor is jouw webshop naadloos in bestaande ecosystemen zoals ERP, PIM, CMS of PWA te integreren.

De krachtige API’s van Shopware 6 bieden je alle mogelijkheden om flexibel te groeien, te anticiperen op veranderingen in de markt en altijd up-to-date te blijven.

Shopware PWA

Headless PWA front-end

De front-end van je nieuwe Shopware 6 webshop kan volledig headless worden opgebouwd op basis van Vue Storefront. Deze PWA oplossing biedt gebruikers een razendsnelle en optimale gebruikerservaring op elk device. Het ontwikkelen van een losse app en het onderhouden hiervan is vanaf nu verleden tijd. Shopware 6 headless PWA:

– Werkt razendsnel op alle devices

– Is altijd te gebruiken zelf als de gebruiker offline is

– Maakt push notificaties mogelijk

– Is SEO geoptimaliseerd

– Net als een app, toevoegen aan startscherm mobiel

Ruim 10 jaar ontwikkelen wij professionele webshops waarbij wij als e-commerce bureau verantwoordelijk zijn voor de techniek van onze klanten. Dit doen wij op basis van Magento 2 en Shopware 6.

Shopware Magento Competition

Overstappen van Magento 1 naar Shopware 6

Ruim 10 jaar ontwikkelen wij professionele webshops waarbij wij als e-commerce bureau verantwoordelijk zijn voor de techniek van onze klanten. Dit doen wij op basis van Magento 2 en Shopware 6.

Veel webshops draaien momenteel nog op Magento 1 en zullen de overstap moeten gaan maken naar een ander platform. In bepaalde gevallen kan Shopware 6 een betere keuze zijn als e-commerce platform dan Magento 2. Denk hierbij aan een snellere time to market, minder kosten in zowel support als doorontwikkeling en overall performance.

Vanuit BigBridge hebben we veel ervaring met Magento 2 en Shopware 6. Wij geven onze klanten graag een objectief en helder advies bij de keuze voor het juiste e-commerce platform zodat je nu en in de toekomst klaar bent voor verdere groei.

Twijfel je tussen Magento 2 of Shopware 6 als platform? Neem contact met ons op voor een verhelderend gesprek!

Shopware Datagrid Browser

Shopware 6 B2B webshop

De eisen voor een B2B webshop zijn hoog en vereisen een hoge mate van flexibiliteit, individuele configuraties en naadloze integraties van bestaande workflows en processen. De Shopware 6 B2B suite is speciaal ontwikkeld voor complexe B2B e-commerce bedrijfsmodellen zodat jij succesvol online zaken kunt doen.

– Uitgebreide rollen- en rechtenbeheer

– Klantspecifieke prijsafspraken

– Te koppelen externe systemen zoals ERP, WMS, PIM

– Snel bestellen met CSV, XLS, quick order fields

– Razendsnelle performance op elk device