BigBridge realiseert e-commerce oplossingen op basis van Magento. Wij ontwikkelen en optimaliseren webshops volgens de hoogste standaarden en vertalen uw visie in succesvolle oplossingen.

Magento Certified specialisten

BigBridge ontwikkelt al sinds 2009 hoogwaardige Magento webshops waarbij kennis, transparantie en de kwaliteit van ons werk voorop staan. Al onze developers zijn Magento Certified, dit betekent dat onze specialisten alle expertise in huis hebben om voor u een Magento webshop te ontwikkelen die aan de hoogste eisen voldoet.

Magento Certified

Het continu bijhouden van de laatste ontwikkelingen en het overdragen van kennis zorgt ervoor dat onze developers alle ins and outs kennen van Magento. Als klant van BigBridge kiest u voor kwaliteit en zekerheid.

Magento webshop ontwikkeling

Intake en strategie

Voordat we gaan beginnen met de ontwikkeling van uw webshop vindt er eerst een uitgebreide intake plaats. Daarbij inventariseren wij uw eisen en wensen die later de basis zullen vormen voor de invulling van uw webshop. Uw e-commerce strategie is daarbij ook bepalend voor de functionaliteiten binnen Magento en belangrijk voor het uiteindelijke succes van uw webshop. Als e-commerce partner adviseren wij u over de mogelijkheden van Magento en welke oplossingen wij nodig achten voor een optimale werking van uw webshop. Wij ontwikkelen conversie-verhogende Magento webshops die perfect aansluiten op de behoefte van uw bezoekers.

Realisatie responsive maatwerk design

Zodra wij alle wensen en eisen voor uw webshop hebben gedefinieerd gaan we van start met de realisatie van het maatwerkdesign. Een maatwerkdesign heeft als voordeel dat een webshop de juiste aansluiting vindt bij de doelgroep, een eigen identiteit krijgt en conversiegericht wordt opgebouwd. Dit waarborgt een optimale gebruikerservaring op alle vlakken. Wij realiseren designs voor zowel de weergave op desktop en smartphone, zodat u een precies weet hoe uw webshop er op verschillende apparaten eruit komt te zien.

Technische realisatie van het Magento template

Tijdens deze fase gaan onze Magento Certified front-end developers bezig met de realisatie van het Magento template. De ontwikkeling van het template vindt plaats op onze testomgeving waarbij u de mogelijkheid heeft de werkzaamheden te volgen. Uw template wordt op alle veelgebruikte internetbrowsers getest en geoptimaliseerd. Als leidraad hiervoor gebruiken wij de w3c browserstatistieken. Heeft een bepaalde browser een aandeel van meer dan 5%, dan zorgen wij voor de compatibiliteit hiervan. 

Implementatie en ontwikkeling van extensies

Onze Magento Certified developers zorgen voor de ontwikkeling en implementatie van de extensies binnen uw webshop. Er zijn voor Magento zeer veel extensies beschikbaar, indien mogelijk wordt er gebruik gemaakt van bestaande extensies om de vastgestelde functionaliteiten te realiseren. Wij controleren altijd de kwaliteit van deze extensies alvorens we deze gebruiken.

Maatwerk extensies en koppelingen

Specifieke eisen en wensen waarvoor nog geen extensies beschikbaar zijn worden op basis van maatwerk door ons ontwikkeld. Bij BigBridge werken we uitsluitend met gecertificeerde developers die diepgaande kennis hebben van Magento. Op deze manier garanderen wij hoogwaardige oplossingen volgens de richtlijnen van Magento geprogrammeerd. 

Maakt u reeds gebruik van Magento en heeft u problemen met slecht werkende extensies, of zoekt u een maatwerk extensie? Ook dan kunt u contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder. 

Zodra volumes toenemen stijgt in veel gevallen ook de vraag naar verdere automatisering van processen. Als webshopeigenaar ontkomt u er dan ook niet aan om Magento te koppelen met een ERP- of boekhoudpakket. Door processen te automatiseren bespaart u veel tijd, kosten en voorkomt u fouten. BigBridge koppelt uw webshop aan bijna alle bekende ERP systemen zoals SAP, Exact online (Handel), Microsoft Dynamics, Unit4 en andere systemen. Voor een beperkt overzicht van de mogelijkheden kunt u kijken op onze Magento koppelingen pagina. Indien u werkt met een systeem waarvoor geen koppeling beschikbaar is kunnen wij deze ontwikkelen.

De voordelen van Magento

Magento is het meest gebruikte e-commerce platform ter wereld en biedt u alle mogelijkheden om succesvol te ondernemen. De hoge mate van flexibiliteit, schaalbaarheid en krachtige back-end functies maken Magento tot het e-commerce platform waarmee u nu en in de toekomst klaar bent voor verdere groei.

Een belangrijk voordeel van Magento is het open source karakter. Dit houdt in dat de software continu wordt geoptimaliseerd door de community. Doorlopend worden er nieuw modules en extensies ontwikkeld en eventuele beperkingen worden vroegtijdig opgespoord. Magento beschikt ook over een gebruiksvriendelijk CMS dat het onderhouden van uw webshop zeer eenvoudig maakt, of u hier nu ervaren mee bent of niet. Bovendien biedt Magento krachtige functies en door een tal van extensies en maatwerk zijn deze nog verder uit te breiden.

Wij ontwikkelen Magento webshops op het hoogste niveau conform de eisen en wensen van onze opdrachtgevers. Daarbij denken en adviseren wij actief mee zodat wij samen garant staan voor uw online succes.