Magento 2

Met 15 jaar Magento ervaring ontwikkelen wij webshops op het hoogste niveau. Wij vertalen visie in krachtige e-commerce oplossingen zodat jij succesvol kunt ondernemen.

Verhoog de conversie, automatiseer processen en zorg voor maximale schaalbaarheid. Met een Magento 2 webshop ontwikkeld door BigBridge kies je voor een robuuste oplossing waarmee je nu en in de toekomst klaar bent voor verdere groei.

Magento 2 – Toonaangevend in e-commerce

Magento 2 is de nieuwste versie van het toonaangevende e-commerceplatform en wordt gebruikt door meer dan 200.000 online retailers. Magento 2 wordt ondersteund door een zeer grote wereldwijde community waardoor er zeer veel extensies beschikbaar zijn. Het platform is volledig schaalbaar, heeft een uitgebreid scala aan flexibele tools en is ontwikkeld om gebruikers een optimale winkelervaring te bieden.

Magento 2 webshop ontwikkeling

BigBridge ontwikkelt al sinds 2009 succesvolle Magento webshops waarbij kennis, transparantie en de kwaliteit van ons werk voorop staan. Wij werken uitsluitend met onze eigen Magento Certified developers en ontwikkelen volgens de hoogste standaarden. Onze specialisten hebben alle expertise in huis en ook van jouw project maken we graag een succes. Opzoek naar een Magento specialist met verstand van zaken? Neem contact met ons op!

Hyvä Themes en Checkout implementatie

Hyvä is dé koploper op het gebied van Magento ontwikkeling en innovatie. Met Hyvä Themes en Hyvä Checkout garanderen we een bliksemsnelle performance, een betere user experience en een lagere time-to-market voor jouw Magento 2 webshop. Benieuwd hoe Hyvä jouw Magento 2 webshop naar een hoger niveau kan brengen? Bekijk onze Hyvä dienstenpagina.

Magento snelheid optimalisatie

We komen het nog vaak tegen, Magento 2 webshops die serieuze problemen hebben met de performance, zowel front-end als back-end. In dit soort gevallen helpen wij je graag verder dit probleem structureel op te lossen. Om de beste resultaten te behalen en je conversie te verhogen optimaliseren wij Magento op alle fronten. Hoe wij dat doen?

  • Optimaliseren HTML, CSS en JavaScript
  • Verwijderen van fouten in de CSS en JavaScript
  • Optimaliseren van de PHP code
  • Optimaliseren van afbeeldingen
  • Configuratie full page cache

Magento integraties

Elke webshop maakt gebruik van koppelingen met externe partijen, denk hierbij aan koppelingen met payment poviders, marketing automation systemen en logistieke partners. Door Magento te integreren met externe systemen worden bedrijfsprocessen geoptimaliseerd. Bespaar tijd en voorkom fouten dankzij realtime data uitwisseling met ERP, CMS, POS, PSP, WMS en Marketing automation systemen.

Wil je Magento koppelen met een extern systeem en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? BigBridge heeft alle kennis in huis om je hiermee te helpen.

Magento 2 hosting

Ook voor razendsnelle Magento hosting en adequate support ben je bij ons aan het juiste adres. Snelle laadtijden van je pagina’s zorgen direct voor conversieverbetering, meer pageviews, verlaagde bounce rates dus meer omzet. In samenwerking met Hipex zorgen wij ervoor dat jouw webshop onder elke conditie optimaal presteert. Jouw webshop wordt standaard 24/7, 365 dagen per jaar gemonitord en we staan voor je klaar als je ons nodig hebt, tijdens kantooruren of 24/7 als daaraan behoefte is. In bijna alle gevallen kunnen wij Magento webshops aanzienlijk verbeteren qua snelheid en performance. Zelf ervaren hoeveel sneller? Aan de hand van een vrijblijvende performance test laten we je graag de verschillen zien.

Migreren naar Magento 2

Veel webshops draaien momenteel nog op Magento 1 en zullen de overstap moeten gaan maken naar een ander platform. Magento 2 is momenteel het meest gebruikte open source e-commerce platform wereldwijd en beidt standaard een zeer uitgebreide set aan functionaliteiten. Voordat een migratietraject in gang wordt gezet zullen wij eerst een uitgebreide inventarisatie maken van alle requirements. Aan de hand hiervan stellen wij een migratieplan op zodat we jouw volledig ontzorgen bij de overstap van Magento 1 naar Magento 2.